|| Odbojka na mivki » Turnir mešanih trojk 2003 »

29.08.2003
Turnir mešanih trojk

Družabno srečanje s turnirjem trojk v odbojki na mivki na igriščih v Kamniku (poleg bazena).

Družabno srečanje (od 17:00 pa vse do zgodnjih jutranjih ur):

• poskrbljeno bo za pijačo in jedačo
  • za prijetno vzdušje bo skrbel naš DJ (vrteli bomo tudi vaše zgoščenke)
  • poskrbljeno bo za nekaj neodbojkarskih aktivnosti (balinčki, metanje podkev, mini košarka…)
  • srečanja se lahko udeležijo vsi člani DPŠ, udeleženci Suma-hosting.com odbojkarske lige in ženskega turnirja v odbojki (s spremljevalci in družinami)
  • zabavali se bomo dolgo v noč, VABLJENI

Turnir trojk (potekal naj bi rekreacijskem duhu, zato smo tokrat skopi s pravili – težave in nesporazume bomo reševali, ko/če se bodo pojavili):

• v ekipi je lahko največ 5 igralcev oz. igralk:
    • istočasno igrajo lahko le trije igralci iz ekipe, pri tem mora biti na igrišču vedno vsaj ena ženska
    • v vsaki ekipi bo lahko le en igralec oz. igralka, ki ni bil udeleženec Suma-hosting.com odbojkarske lige v sezoni 02/03 ali ženskega turnirja v sezoni 02/03
  • igralo se bo po sistemu REPASAGE (na izpadanje – po prvem porazu se ekipa uvrsti v repasage, po drugem pa se preseli med gledalce:-)
  • na turnirju veljajo pravila za odbojko na mivki (spodnji sprejem, napadalni zaključek tj. brez prstov, …) – če komu kaj ne bo jasno naj vpraša
  • glede na število prijavljenih ekip bomo določili tudi do koliko se bo igralo (en set do 15, 21 ali 25)
  • PRIJAVE
    • rok za prijave je 27.08.2003
    • poimenski seznam boste izpolnili in oddali na mestu tekmovanja
    • prijavnina za ekipo znaša 1.500 SIT (prijavnino se poravna na dan tekmovanja – v prijavnino so vključeni stroški igrišča, vodenja turnirja, sojenje v finalu itn.)
  • žreb ekip bo opravljen en dan pred samim turnirjem (razpored pa bo objavljen na teh spletnih straneh)
  • zaključek bo verjetno nekje po polnoči (igralo se bo pod reflektorji)
  • za dodatne informacije smo dosegljivi na naslovu info@drustvo-dps.si

KONČEN VRSTNI RED:

1. mesto: TAZADNI (Gregor Košnik, Dušan Vrečar in Stanka Vrečar)
2. mesto: VENERA SHOP (Dejan Perčič, Iso Adrovič in Tina Flisar)
3. mesto: AGENS TEAM (Boštjan Lutar, Sandi Zemljič in Nada Pavšin)
4. mesto: BOCOSOFT.COM 1 (Miran Mlakar, Boris Gantar in Mateja Potočnik)
5.-6. mesto: OKRNJENA ŽLAHTA, ODTRGANCI
7.-8. mesto: ZASILNI IZHOD, BOCOSOFT.COM 33 & 1/2
9.-12. mesto: SMRKCI, TAZADNI DUHCI, THREESOME, MERCEDES COTMAN
13.-16. mesto: TVD PARTIZAN, POPOTNIKI, STIL, POTONKE