|| Odbojkarska liga » 2009/2010 » Pravila »

07.12.2009
PRIJAVA EKIPE za ligo 2009/2010

• Ekipe se morajo v ligo PRIJAVITI NAJKASNEJE DO 25. AVGUSTA 2009. Kasnejše prijave bomo dopuščali le izjemoma (tj. za zapolnitev igralnih mest). Ekipe, ki so ligi nastopale že lansko leto, imajo prednostno pravico pred ostalimi ekipami (sicer pa velja, da kdor prej pride prej melje:).
  • Več o tem »

09.11.2009
Kifeljci: tekme ekipe Požigawci

Na 4. krogu EL-TT odbojakrske lige je ekipa Požigawci na dveh tekmah igrala z igralko, ki je (bila) v sezoni 2009/2010 registrirana pri OZS.

Kifeljci so se odločili, da se ekipi Požigawci, v skladu s pravili, obe tekmi zabeleži z 0:2 za nasprotni ekipi.

Kifeljci so se odločili tudi, da ekipe ne kaznujejo z dodatnimi kazenskimi točkami.

21.09.2009
Tekmovalna pravila za sezono 2009/2010