|| Odbojka na mivki » Harmonija 2006 »

25.06.2006
Končni vrstni red

Končni vrstni red: Več o tem »

24.06.2006
Bogate nagrade

Najboljših osem ekip v vsaki konkurenci prejme bogate nagrade: Več o tem »

23.06.2006
Seznam prijavljenih ekip

Seznam prijavljenih ekip: Več o tem »

23.06.2006
Predstavitev turnirja

PREDSTAVITEV

Društvo Prijateljev Športa organizira v sodelovanju z Harmonijo, središčem ugodja, iz Mengša TURNIR 1. RAZREDA za moške in ženske dvojice.

Glavni del tekmovanja bo potekal 24. in 25. junija na igriščih Harmonija v Mengšu. Morebitne kvalifikacije bodo potekale 23. junija v Mengšu.

Na glavnem turnirju bo nastopilo 16 moških in 12 ženskih dvojic po sistemu dvojne eliminacije.
Na glavni turnir se avtomatično uvrsti vsaj 8 najvišje rangiranih moških dvojic in vsaj 6 najvišje rangiranih ženskih dvojic (na uradni slovenski lestvici).
V kolikor bo število prijavljenih dvojic preseglo število ekip, ki lahko nastopijo na glavnem turnirju, bomo v petek 23.6. izvedli kvalifikacije na igriščih v Mengšu. O uvrstitvi v kvalifikacije in poteku kvalifikacij bodo nastopajoči obveščeni vsaj en dan pred kvalifikacijami (predviden začetek kvalifikacij je 17:00; seveda odvisno od števila prijavljenih ekip).

Najboljši bodo poleg lepega števila točk za slovensko lestvico prejeli tudi denarne in praktične nagrade v vrednosti več kot 800.000,00 SIT.

Za dodatne informacije nam pišite na info@drustvo-dps.si ali pa nas pokličite na 040 538 098 (Boštjan).
Termini:

• 23.06.2006 ob 17:00 – kvalifikacije