Domov

Skupščina 2020

Redna volilna skupščino Društva prijateljev športa, ki bo v petek, 13. marca 2020 ob 19.00 uri v elektronski izvedbi.

Zaradi izrednih okoliščin bomo letošnjo skupščino prvič izvedli v e-obliki.

Za prisostvovanje na skupščini morate klikniti na spodnjo povezavo in si naložiti program ZOOM:

Skupščini se lahko pridružite tudi z vnosom naslednjih podatkov na spletni strani zoom.us:

• Sestanek (Meeting ID): 274 784 793
  • Geslo (Password): 021228

Dnevni red:

1. Imenovanje organov skupščine
  2. Poročilo verifikacijske komisije
  3. Pregled zapisnika zadnje skupščine
  4. Poročilo o delu organov društva (predsednika, upravnega odbora, nadzornega odbora in častnega razsodišča)
  5. Razrešitev starih organov društva
  6. Izvolitev novih organov društva
  7. Program dela in finančni plan
  8. Razno

Predstavili bomo naše delo in dosežke v zadnjem mandatu. Načrte za prihodnost pa bi radi oblikovali skupaj z vami. Skupščina ne bo trajala več kot 40 minut (ker nam brezplačna licenca tega ne omogoča;).

Za aktivno sodelovanje je dovolj računalnik z zvočniki, priporočamo pa računalnik z zvočniki, mikrofonom in kamero;).

Lep pozdrav,
Boštjan Poglajen