|| Odbojka na mivki » Turnir mešanih trojk 2005 »

03.09.2005
Piknik DPŠ in rekreacijski turnir mešanih trojk

Piknik DPŠ in rekreacijski turnir mešanih trojk v odbojki na mivki na igriščih Pod Skalco v Kamniku (OK Kamnik).

Družabno srečanje (do jutra):

• poskrbljeno bo za pijačo, jedačo in prijetno vzdušje (vrteli bomo tudi vaše zgoščenke);
  • poskrbljeno bo za nekaj neorganiziranih neodbojkarskih aktivnosti (balinčki, metanje podkev, mini košarka…);
  • srečanja se lahko udeležijo vsi člani DPŠ, udeleženci naše odbojkarske lige in ženskega turnirja v odbojki (s spremljevalci in širšo družino);
  • zabavali se bomo dolgo v noč;
  • VABLJENI!!!

Turnir trojk (potekal naj bi v rekreacijskem duhu, zato smo tokrat skopi s pravili – težave in nesporazume bomo reševali, ko/če se bodo pojavili):

• V ekipi je lahko največ 5 igralcev oz. igralk:
    • istočasno igrajo lahko le trije igralci iz ekipe, pri tem mora biti na igrišču vedno vsaj ena ženska;
    • v vsaki ekipi bo lahko le en igralec oz. igralka, ki ni bil udeleženec naše odbojkarske lige v sezoni 04/05 ali ženskega turnirja v maju 2005.
  • Igralo se bo po sistemu DVOJNE ELIMINACIJE (na izpadanje – po prvem porazu se ekipa uvrsti v repasage, po drugem pa se preseli med gledalce:-).
  • Na turnirju veljajo pravila za odbojko na mivki (spodnji sprejem, napadalni zaključek tj. brez prstov ipd.) – če komu kaj ne bo jasno naj vpraša.
  • Glede na število prijavljenih ekip bomo določili tudi do koliko se bo igralo (po vsej verjetnosti bomo igrali na dva seta do 15).
  • PRIJAVE:
    • rok za prijave je 02.09.2005
    • poimenski seznam boste izpolnili in oddali na samem turnirju;
    • prijavnine NI (sprejemamo pa prostovoljne prispevke, ki bodo šli v celoti v humanipivne namene;).
  • Žreb ekip bo opravljen na dan tekmovanja.
  • Organizator si zadrži pravico, da k igranju povabi tudi kakšno “tretjo” ekipo (npr. sodniki iz finala lige, Total Knockout s Pijo ipd.).
  • Tekmovanje bo v vsakem vremenu (bo vsaj enkrat zmagala ekipa DPŠja;)