|| Odbojkarska liga » 2005/2006 »

01.09.2005
Predstavitev lige

Društvo prijateljev športa (DPŠ) bo 8. oktobra 2005 pričelo s četrto sezono rekreativne odbojkarske lige v Komendi.

V sezoni 2002/2003 se je lige udeležilo 14 ekip, zmago v končnici pa si je priigrala ekipa Rondo Cafe Radomlje.
V sezoni 2003/2004 je v njej nastopilo že 17 ekip, ekipa Rondo Cafe Radomlje z novim sponzorjem, Restavracija Podgoršek, pa je uspela naslov osvojiti tudi v drugem naskoku na naslov prvaka.
V sezoni 2004/2005 se je v osem mesecev dolgem tekmovanju in na skupno skoraj 200-ih tekmah pomerilo 16 ekip oziroma skoraj 200 odbojkarjev in odbojkaric iz Komende in njene širše okolice (Mengeš, Kamnik, Kranj, Ljubljana, Domžale itn.). Naslov prvaka je prvič osvojila ekipa Bajsi.com.

Tudi letošnje tekmovanje bo potekalo v Športni dvorani Komenda (skoraj vsako drugo soboto), na njem pa se bo pomerilo 23 ekip oz. skoraj 300 igralcev in igralk. V rednem delu bo tako odigranih kar 276 tekem, kar naše tekmovanje uvršča med najbolj množične rekreativne ligaške prireditve v Sloveniji.

Generalni sponzor odbojkarske lige 2005/2006