|| Odbojkarska liga » 2008/2009 »
|| Odbojkarska liga » 2008/2009 » Splošne informacije »

25.07.2008
Novosti v sezoni 2008/2009

Tudi v letošnji sezoni uvajamo nekaj sprememb:

• Žal smo morali zvišati prijavnino za ekipe, ker se je zvišal honorar za sodnike in ker se je zvišala cena najema dvorane (za kar 30%).
  • Prešli bomo na elektronsko beleženje rezultatov in preverjanje registriranih igralcev.
  • V športni dvorani bo možen brezplačen brezžični (Wlan/WiFi) dostop do spletne strani www.drustvo-dps.si.
  • Marketinški del organizacije letošnje lige bomo prenesli na podjetje Utrdba d.o.o., ki bo letos prevzelo trženje lige in ostale pogodbene obveznosti in dolžnosti.
  • Ekipe si igranje v ligi lahko zagotovijo na dva načina in sicer tako da:
    a. plačajo prijavnino za igranje v ligi, ki znaša 350 EUR;
    b. priskrbijo sponzorja za svojo ekipo, kar znaša 420 EUR (z DDV).

Kot vedno bomo veseli vaših komentarjev, pripomb, predlogov itn., ki nam jih lahko pošljete na info@drustvo-dps.si.