|| Odbojkarska liga » 2008/2009 »
|| Odbojkarska liga » 2008/2009 » Splošne informacije »

24.07.2008
Predstavitev lige

PREDSTAVITEV LIGE

Društvo prijateljev športa (DPŠ) bo v oktobru 2008 pričelo s sedmo sezono rekreativne odbojkarske lige v Komendi.

V sezoni 2002/2003 se je lige udeležilo 14 ekip, zmago v končnici pa si je priigrala ekipa Rondo Cafe Radomlje.
V sezoni 2003/2004 je v njej nastopilo že 17 ekip, ekipa Rondo Cafe Radomlje z novim sponzorjem, Restavracija Podgoršek, pa je uspela naslov osvojiti tudi v drugem naskoku na naslov prvaka.
V sezoni 2004/2005 se je v osem mesecev dolgem tekmovanju in na skupno skoraj 200-ih tekmah pomerilo 16 ekip oziroma skoraj 200 odbojkarjev in odbojkaric iz Komende in njene širše okolice (Mengeš, Kamnik, Kranj, Ljubljana, Domžale itn.). Naslov prvaka je prvič osvojila ekipa Bajsi.com.
V sezoni 2005/2006 se je na 276 tekmah rednega dela pomerilo kar 23 ekip oziroma skoraj 300 odbojkarjev in odbojkaric iz Komende in njene širše okolice (Mengeš, Kamnik, Kranj, Ljubljana, Domžale itn.). Naslov prvaka je prvič osvojila ekipa Dream Team.
V sezoni 2006/2007 se je na 276 tekmah rednega dela pomerilo kar 23 ekip oziroma skoraj 300 odbojkarjev in odbojkaric iz Komende in njene širše okolice (Mengeš, Kamnik, Kranj, Ljubljana, Domžale itn.). Naslov prvaka je prvič osvojila ekipa Konkurenca.
V sezoni 2007/2008 se je na 292 tekmah rednega dela pomerilo kar 27 ekip oziroma več kot 350 odbojkarjev in odbojkaric iz Komende in njene širše okolice (Mengeš, Kamnik, Kranj, Ljubljana, Domžale, Vrhnika, Radovljica, itn.). Naslov prvaka je prvič osvojila ekipa Isto Dobr.

Tudi letošnje tekmovanje bo potekalo v Športni dvorani Komenda (skoraj vsako drugo soboto), na njem pa se bo predvidoma pomerilo 28 ekip oz. nekaj manj kot 400 igralcev in igralk.

Rekreativna odbojkarska liga v Komendi je izvrstna priložnost za promocijo zanimivih storitev in izdelkov, zato smo za zainteresirana podjetja smo pripravili tudi nekaj možnosti sodelovanja.