|| Novice » Arhiv »

27.09.2008
Še en teden do pričetka EL-TT odbojkarske lige 2008/2009

Prvi krog lige se nezadržno bliža, saj nas do njega loči le še 7 dni.

Od tega trenutka dalje, ni več možno spreminjanje imena ekipe.
Kapetani ekip lahko do sobote (4.10.2008) igralce prijavljate in odjavljate preko temu namenjenega vmesnika. Po tem datumu odjavljanje igralcev ne bo več možno, lahko pa boste prijavili dodatne igralce (do zapolnitve igralnih mest).

Ponovno naj opozorimo, da prijavljeni igralci brez vseh zahtevanih podatkov (predvsem fotografije) v ligi ne bodo smeli nastopiti. V kolikor boste imeli kakšne težave pri nalaganju fotografij, nam le-te lahko pošljete tudi po elektronski pošti.

Razpored tekem in sodnikov za prvi krog tekmovanja bo objavljen v naslednjih dneh. Vsi, ki bi radi sodili v letošnji ligi se še vedno lahko prijavite preko spletnega obrazca:

<p>Generalni sponzor odbojkarske lige 2008/2009</p>

Generalni sponzor odbojkarske lige 2008/2009