Domov:
|| Odbojkarska liga » 2008/2009 » Splošne informacije »

20.10.2008
1. sestanek Kifeljcev

Na prvem sestanku Kifeljcev smo…

1. Obravnavali eno kršitev tekmovalnih pravil:

Ekipa Avtoteka Montona je na dveh tekmah 2. kroga lige igrala z igralcem in igralko, ki nista bila registrirana. Soglasen sklep kifeljcev je, da se obe tekmi zabeležita z rezultatom 0:2 za nasprotno ekipo. Odločili smo se tudi, da ekipi ne podelimo po dveh kazenskih točk na tekmo, ker je obstajalo nekaj olajševalnih okoliščin (igralka je bila s strani ekipe prijavljena, a ni bila potrjena s strani organizatorja, ker je bila prijava narejena manj kot eno uro pred tekmo; igralec je bil prijavljen a brez fotografije – domnevno zaradi tehničnih težav pri nalaganju fotografije).

Dolžnost kapetana ekipe je, da poskrbi, da sta igralca pravočasno prijavljena z vsemi obveznimi podatki. Seznam pravilno prijavljenih igralcev je vedno viden tako na strani za dodajanje igralecev, kot tudi na sami speletni strani društva.

2. Določili smo termin za izvedbo brezplačnega izobraževanja za sodnike, ki bo 8.11.2008 ob 13:00 v Komendi (točna lokacija bo objavljena naknadno).

Seminar je obvezen za vse stare in nove sodnike.
K udeležbi vabimo tudi vse, ki še razmišljate o tem, da bi sodili, kot tudi vse igralce in igralke odbojkarske lige.

3. Odločili smo se, da vsem starim sodnikom, ki to željo izrazijo, in vsem novim sodnikom omogočili asistenco v obliki drugega sodnika na tekmi. Drugi sodnik na tekmi:

– bo sodil napake v njegovi pristojnosti (mreže, prestopi…),
– bo pomagal pri kazanju pravilnih sodniških znakov,
– se bo po tekmi pogovoril s sodnikom o zmanjšanju napak in izboljšanju tehnike.

4. Obravnavali tekoče zadeve.


Spremembe lahko spremljate preko RSS 2.0 novic.



6. komenški pentatlon 7. Komenški pentatlon 8. Komenški Pentatlon Avto Car Bortega Burin Yachting Club BVFG certi.si Dajmedol Debitel ekipa DPŠ EL-TT Fresh Gorenjski Popotnik Gorje Il Pivo Isto dobr Kifeljci Klappa Klimatizacija Klemenčič Kransterdam Mik Mik Mix Odtrganci Pentatlon Picerija Hram Gorjan Piskrčki PLAMTEX INT Pokal Komenda Pokal Komende 2022 Predelave-vozil.si Sekvoje Servetkarji SRC INFONET Systemiq Tazadni Teleport uTabla Vet4Pet Zasilni izhod ŠD Povž ŠD Preserje ŠD Preserje JUNIOR Ženske dvojice ženski odbojkarski turnir