|| Novice » Arhiv »

04.11.2008
Seminar o odbojkarskih pravilih

V soboto 8.11.2008 bomo izvedli brezplačen seminar o odbojkarskih pravilih.

Izobraževanje bo ob 13:30 v ŠD Komenda.

Seminar je obvezen za vse stare in nove sodnike. K udeležbi posebno vabimo vse, ki še razmišljate o tem, da bi sodili, kot tudi vse igralce in igralke odbojkarske lige.

Na seminarju bomo pregledali odbojkarska pravila (predvsem tista pri katerih prihaja do konfliktov) in predstavili vse sodniške znake in pravilen način kazanja.

Vse, ki še razmišljate da bi sodili, vabimo da se udeležijo seminarja, saj bomo v naslednjih krogih vsem novim sodnikom omogočili asistenco v obliki drugega sodnika na tekmi. Drugi sodnik na tekmi:

– bo sodil napake v njegovi pristojnosti (mreže, prestopi…),
– bo pomagal pri kazanju pravilnih sodniških znakov,
– se bo po tekmi pogovoril s sodnikom o zmanjšanju napak in izboljšanju tehnike.

Gradivo za seminar:

Dodatno gradivo: