Domov:
|| Novice » Arhiv »

25.03.2009
Sejem v Komendi

4. aprila, ko poteka 10. krog EL-TT odbojkarske lige 2008/2009, se bo v Komendi odvijal kmetijski sejem.

Zaradi sejma bodo v Komendi “izredne razmere”, kar pomeni da bodo ceste v prvih terminih lige možno “zabasane” in zato VSEM EKIPAM SVETUJEMO, da se NA TEKMO ODPRAVIJO VSAJ 30 MIN. PREJ kot ponavadi.

Težave bodo tudi s parkiranjem. Okoli dvorane naj bi bilo rezervirano za nas, okoli šole in na pločnikih pa parkiranja ne bodo pustili oz. bo že vse zaparkirano. VSEM EKIPAM SVETUJEMO, da probajo zoptimizirat prihode v Komendo na ČIM MANJ AVTOMOBILOV (lahko se dobite npr. v Vodicah, Mengšu, na Križu in se potem do Komende pripeljete s čim manj avtomobili).

Zahvaljujemo se vam za razumevanje,
Društvo Prijateljev Športa


Spremembe lahko spremljate preko RSS 2.0 novic.Avto CarBortegaBurin Yachting Clubcerti.siDajmedolDebitelDream Teamekipa DPŠEL-TTFinnovaFreshGorenjski PopotnikGorjeIl PivoIsto dobrKifeljciKlappaKlimatizacija KlemenčičKonkurencaKransterdamMik MikMixOdtrganciPentatlonPiskrčkiPLAMTEX INTPod SkalcoPokal KomendaRauchSekvojeServetkarjiSpletni-streznik.comSRC INFONETSystemiqTazadniTeleportUnikatiuTablaVet4PetZasilni izhodŠD PovžŠD PreserjeŠD Preserje JUNIORŽenske dvojiceženski odbojkarski turnir