Domov:
|| Odbojkarska liga » 2009/2010 »

22.09.2009
Kifeljci 1. sestanek

Prvi sestanek Kifeljcev je bil 21.9.2009 v Piceriji Hram Gorjan.

Na sestanku smo:

 1. Določili, da je nove igralce moč dodajati do začetka drugega dela tekmovanja.
 2. Odločili, da se bo Liga 2009/2010 igrala v skladu z Uradnimi odbojkarskimi pravili 2005-2008 (in ne v skladu z novimi, nederočenimi in, po mnenjenju Kifeljcev, za-poškodbe-igralcev-nevarnimi pravili).
 3. Dorekli pravila za zamujanje na tekme, ki se sedaj glasijo takole:
  “V kolikor ekipa zamudi eno (1) minuto na posamezno tekmo, izgubi prvi niz z rezultatom 25:0. V kolikor ekipa zamudi (5) minut, izgubi drugi niz z rezultatom 25:0 in tekmo z rezultatom 2:0.”

  PRAVILA ZA ZAMUJANJE BOMO UPOŠTEVALI ZELO STRIKTNO ZATO NE ZAMUJAJTE!!
  Naj spomnimo, da je dvorana odprta že pol ure pred prvo tekmo in imajo tako ekipe na voljo dovolj časa za pripravo na tekmo in ogrevanje na igrišču. Če je tekma na razporedu ob 15:00 in ob 15:01 ekipa še ni pripravljena oz. dovolj številčna za igranje, izgubi prvi niz z rezultatom 25:00.
 4. Določili sankcije za igralce, ki prejmejo rdeč in rumen karton:
  “RDEČ+RUMEN karton: V kolikor igralec na tekmi prejme RDEČ+RUMEN karton, ne sme nastopiti na naslednjih dveh tekmah njegove ekipe (tudi če je ena tekma še isti dan ali če ima ekipa v naslednjem krogu samo eno tekmo). V kolikor igralca ni moč zamenjati v skladu s pravili, se ekipo razglasi za nepopolno in izgubi tekoči set!
  RDEČ karton: Razen izključitve za tekoči set, ni dodatnih kazni za igralca ali igralko. V kolikor igralca ni moč zamenjati v skladu s pravili, se ekipo razglasi za nepopolno in izgubi tekoči set!”
 5. Določili pogoje za uvrstitev ekip na FINALE na katerem bo nastopilo 12 ekip:
  – Iz Skupine I (“boljša” skupina”) se v finale uvrsti prvih 7 ekip.
  – Iz Skupine II (“slabša” skupina”) se v finale uvrstita prvi 2 ekipi.
  – Za preostala 3 mesta se bodo pomerile ekipe, ki so v Skupini I zasedle 8-10 mesto, in ekipe, ki so v Skupini II zasedle 3-5 mesto (I-8 : II-5, I-9 : II-4 in I-10 : II-3).

Spremembe lahko spremljate preko RSS 2.0 novic.Avto Adut Avto Car Bortega Burin Yachting Club Dajmedol Debitel Dream Team ekipa DPŠ EL-TT Extreme Team Finnova Fresh Gorenjski Popotnik Harmonija Hotline Isto dobr Kifeljci Klappa Konkurenca Lajthaus Logistika Sluga Mix MJ Team Odtrganci OKEJ Otpisani Piskrčki Pod Skalco Pšanc Rauch Rondo Cafee Radomlje RŠD Lek Servetkarji sodnik Spletni-dom.com Spletni-streznik.com Tazadni Teleport TVD Partizan Unikati Vzajemna Zajlarke Zasilni izhod ŠD Povž ŠD Preserje