|| Odbojkarska liga » 2009/2010 »

07.12.2009
Kifeljci 2. sestanek

Drugi sestanek Kifeljcev je bil 7.12.2009 v Piceriji Hram Gorjan.

Na sestanku smo:

1. Podrobneje definirali omejitve za registrirane igralce in igralke, tako da se Pravilo sedaj glasi:

• V ekipi ne sme biti igralcev oz. igralk, ki so ali so bili kadarkoli v sezoni 2009/2010 registrirani za katerokoli ekipo pod okriljem OZS ali pod okriljem katerekoli druge nacionalne odbojkarske zveze, razen igralcev in igralk letnik 1993 ali mlajših (razen če letos igrajo v 2. DOL ali višje). Poleg tega v ekipi ne sme biti:
    • igralcev, ki so bili po sezoni 2005/2006 kadarkoli registrirani za katerokoli prvoligaško moško ekipo;
    • igralcev, ki so bili po sezoni 2007/2008 kadarkoli registrirani za katerokoli drugo ali tretjeligaško ekipo;
    • igralk, ki so bile v sezoni 2008/2009 kadarkoli registrirane za katerokoli letos prvoligaško žensko ekipo.

2. Določili, da se bodo v drugem delu tekmovanja beležili tudi rezultati posameznih nizov.

3. Sklenili, da bi bilo bolje tudi v naslednji sezoni ostati pri starih pravilih glede prestopov in dotikov mreže.

4. Sklenili, da naj se v prihodnji sezoni dovoli tudi izbris (in posledično zamenjava ekipe) za igralce in igralke, ki za trenutno ekipo niso odigrali nobene tekme.