|| Odbojkarska liga » 2009/2010 »

07.12.2009
Kifeljci 2. sestanek

Drugi sestanek Kifeljcev je bil 7.12.2009 v Piceriji Hram Gorjan.

Na sestanku smo:

1. Podrobneje definirali omejitve za registrirane igralce in igralke, tako da se Pravilo sedaj glasi:

• V ekipi ne sme biti igralcev oz. igralk, ki so ali so bili kadarkoli v sezoni 2009/2010 registrirani za katerokoli ekipo pod okriljem OZS ali pod okriljem katerekoli druge nacionalne odbojkarske zveze, razen igralcev in igralk letnik 1993 ali mlajših (razen če letos igrajo v 2. DOL ali višje). Poleg tega v ekipi ne sme biti:
    • igralcev, ki so bili po sezoni 2005/2006 kadarkoli registrirani za katerokoli prvoligaško moško ekipo;
    • igralcev, ki so bili po sezoni 2007/2008 kadarkoli registrirani za katerokoli drugo ali tretjeligaško ekipo;
    • igralk, ki so bile v sezoni 2008/2009 kadarkoli registrirane za katerokoli letos prvoligaško žensko ekipo.

2. Določili, da se bodo v drugem delu tekmovanja beležili tudi rezultati posameznih nizov.

3. Sklenili, da bi bilo bolje tudi v naslednji sezoni ostati pri starih pravilih glede prestopov in dotikov mreže.

4. Sklenili, da naj se v prihodnji sezoni dovoli tudi izbris (in posledično zamenjava ekipe) za igralce in igralke, ki za trenutno ekipo niso odigrali nobene tekme.

6. komenški pentatlon 7. Komenški pentatlon 8. Komenški Pentatlon Avto Car Bortega Burin Yachting Club BVFG certi.si Dajmedol Debitel ekipa DPŠ EL-TT Fresh Gorenjski Popotnik Gorje Il Pivo Isto dobr Kifeljci Klappa Klimatizacija Klemenčič Kransterdam Mik Mik Mix Odtrganci Pentatlon Picerija Hram Gorjan Piskrčki PLAMTEX INT Pokal Komenda Pokal Komende 2022 Predelave-vozil.si Sekvoje Servetkarji SRC INFONET Systemiq Tazadni Teleport uTabla Vet4Pet Zasilni izhod ŠD Povž ŠD Preserje ŠD Preserje JUNIOR Ženske dvojice ženski odbojkarski turnir