|| Odbojkarska liga » 2010/2011 » Splošne informacije »

17.08.2010
Višina prijavnine za sezono 2010/2011

Po sicer še neuradnih podatkih se bodo cene za najem dvorane v ŠD Komenda z novo sezono dvignile za kar 20%.

Zaradi tega smo bili prisiljeni dvigniti tudi prijavnino za letošnjo ligo za ligo za približno 5%.

Ekipe si igranje v ligi tako lahko zagotovijo na dva načina in sicer tako da:

• plačajo prijavnino za igranje v ligi, ki znaša 380 EUR;
  • priskrbijo sponzorja za svojo ekipo, kar znaša 450 EUR (z DDV).

Prijavljene ekipe oz. njihovi sponzorji morajo prijavnino poravnati do 12. septembra 2010. Ob prijavi mora vsaka ekipa plačati AKONTACIJO v višini 60 EUR. Akontacija vplačana ob prijavi je nepovratna in bo upoštevana pri vplačilu prijavnine za celotno ligo. V kolikor si bo ekipa priskrbela sponzorja za svojo ekipo, lahko, po predhodnem dogovoru z organizatorjem, akontacijo poravna na alternativen način oz. do kasnejšega datuma.