|| Odbojkarska liga » 2010/2011 » Tekme »

Trenutni vrstni red

Mesto

VSE SKUPINE

Odigranih tekem

Zmage / Porazi

TOČKE skupaj

Uspešnost

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/drustdps/public_html/wp-content/themes/dps4/single-tekme.skupaj.php on line 86

Vrstni red v skupinah se samodejno posodablja po vsaki odigrani tekmi (če ni tehničnih težav;).

Ekipa Dajmedol se je zaradi še 3. vesele novice v tej sezoni (čestitamo!) in posledično pomanjkanju punc, nastopu na finalu odpovedala. Zaradi tega bo odpadla ena kvalifikacijska tekma, iz prve skupine bo v finale napredovalo 8 ekip, nekoliko pa so se spremenili tudi nosilci v skupini B.

Za razvrstitev nosilcev na finalu se za ekipe z enakim številom točk upošteva medsebojna tekma in je tako vrstni red sledeč:

A2: Teleport
A3: Penzionisti