|| Odbojkarska liga » 2010/2011 » Splošne informacije »

01.04.2011
Igranje na finalu lige

Naj spomnimo, da za igranje na finalu lige velja nekaj dodatnih pravil:

Ekipe, ki se bodo uvrstile v finale tekmovanja, bodo morale tam obvezno nastopiti s šestimi igralci (sicer se tekma zaključi/prekine, zmaga pa gre ekipi, ki je popolna).
Na finalu bodo lahko nastopili le igralci, ki so igrali na vsaj 5-ih tekmah rednega dela lige (kvalifikacijske tekme za uvrstitev na finale se ne štejejo med tekme rednega dela).

Število že odigranih tekem je prikazano pri predstavitvi ekipe (pod sliko).

V kolikor se ekipe iz kateregakoli razloga ne bodo mogle udeležit finala, vas prosimo, da nam to sporočite na naš e-naslov.

DPŠ