Domov:
|| Odbojkarska liga » 2010/2011 » Splošne informacije »

06.04.2011
Igranje z registrirano igralko – ekipa Sam Da Poka

Kifeljci smo bili opozorjeni, da je ekipa Sam Da Poka na eni tekmi 10. kroga igrala z igralko, ki se je med letom registrirala za ŽOK Domžale in tam igrala v 3. DOL.

Igralka je v letošnji ligi sicer odigrala več tekem (v prvem delu lige), vendar (vsaj po naših podatkih) še predno je bila registrirana za ŽOK Domžale.

Sklep Kifeljcev je, da se omenjena tekma razveljavi (tekmo izgubijo z rezultatom 0:25, 0:25) in da se ekipa ne kaznuje z dodatnimi kazenskimi točkami.


Spremembe lahko spremljate preko RSS 2.0 novic.Avto Car Bortega Burin Yachting Club certi.si Dajmedol Debitel Dream Team ekipa DPŠ EL-TT Finnova Fresh Gorenjski Popotnik Gorje Il Pivo Isto dobr Kifeljci Klappa Klimatizacija Klemenčič Konkurenca Kransterdam Mik Mik Mix Odtrganci Pentatlon Piskrčki PLAMTEX INT Pod Skalco Pokal Komenda Rauch Sekvoje Servetkarji Spletni-streznik.com SRC INFONET Systemiq Tazadni Teleport Unikati uTabla Vet4Pet Zasilni izhod ŠD Povž ŠD Preserje ŠD Preserje JUNIOR Ženske dvojice ženski odbojkarski turnir