|| Novice » Arhiv »

01.10.2011
Prometna ureditev ob 2. krogu Debitel lige 2011/2012

Tudi v letošnjem letu se  termin igranja lige pokriva s kmetijskim sejmom v Komendi.

Da ne bi prihajalo do nepotrebnih zamud pri poteku lige, ekipe prosimo, da upoštevajo naslednje nasvete in informacije:

1. Na pot v Komendo se odpravite s čim manj avti (lahko da bodo tudi težave s parkiranjem v okolici dvorane).
  2. Na pot se odpravite vsaj 15 minut prej.
  3. Cesta od športne dvorane do občinske stavbe (Zajčeva 23) bo v celoti zaprta (se pa da z varnostniki včasih zmenit, da spustijo mimo – sploh, če jim pokažete drese in žoge, da bodo vedeli, da ne greste na sejem).
  4. Cesta od državne ceste Mengeš – Kranj (sredi polja) do občinske stavbe na Zajčevi cesti 23 bo delno zaprta v smeri proti naselju Komenda.

Hvala za razumevanje,
DPŠ