|| Novice » Arhiv »

28.03.2013
Zadnji krog rednega dela Debitel odbojkarske lige 2012/2013 z veselico

Zadnji krog rednega dela Debitel odbojkarske lige 2012/2013, ki je na sporedu 13.4.2013, se bo pričel že ob 13:00 (dve ure prej kot ponavadi).

dejan-vunjak-brendijeve-barabe

Ob zaključku rednega dela lige smo v sodelovanju s ŠD Komenda in Debitelom poskrbeli tudi za zabaven zaključek rednega dela lige.
Od 17. ure dalje vas bodo zabavali:

• Ansambel Prosen,
  • Ansambel Cvet,
  • Ansambel Kvinšest,
  • Ansambel Vžig,
  • Ansambel Original Pohorci,
  • in glavni gostje večera: Dejan Vunjak in Brendijeve Barabe

Zabavni program se bo odvijal pod pokritim šotorom, ki bo postavljen za ŠD Komenda (za vse, ki vas je lani pregnal dež;). VSTOPNINE NI!

Ob 21-ih je predvidena tudi podelitev priznanj za naj osebe in ekipe letošnje lige, če bodo okoliščine to dopuščale.

Vse udeležence lige in večerne veselice prosimo, da na prizorišče pridejo 10 minut prej kot ponavadi, ker parkiranje za dvorano ne bo možno;).

Vabljeni!