|| Odbojkarska liga » 2013/2014 » Splošne informacije »

25.02.2014
Kazen za igranje z registrirano igralko

Ekipa Servetkarji je zaradi igranja z registrirano igralko kaznovana v skladu z 18. členom pravil:

Ekipe, ki bodo igrale z igralci oz. igralkami, ki so registrirani v nasprotju s 11. ČLENOM teh pravil, bodo kaznovane z odvzemom desetih točk in izgubo vseh tekem, na katerih so le-ti nastopili, z rezultatom 0:25 in 0:25.
Tako izgubljene tekme in pridobljene kazenske točke ne vplivajo na že opravljeno razvrstitev na “boljše” in “slabše” ekipe.

Kazenske točke bodo upoštevane pri končni razvrstitvi ekip, tekme na katerih je igrala Petra Schnabl (3. DOL v sezoni 2013/2014) pa so bile že zabeležene z rezultatom 25:0 za nasprotno ekipo.