|| Odbojkarska liga » 2013/2014 » Splošne informacije »

08.04.2014
Kazen za igranje z registriranimi igralci

Ekipa Kransterdam je zaradi igranja z registriranimi igralci kaznovana v skladu z 18. členom pravil:

Ekipe, ki bodo igrale z igralci oz. igralkami, ki so registrirani v nasprotju s 11. ČLENOM teh pravil, bodo kaznovane z odvzemom desetih točk in izgubo vseh tekem, na katerih so le-ti nastopili, z rezultatom 0:25 in 0:25.
Tako izgubljene tekme in pridobljene kazenske točke ne vplivajo na že opravljeno razvrstitev na “boljše” in “slabše” ekipe.

Kazenske točke bodo upoštevane pri končni razvrstitvi ekip, tekme na katerih so igrali Matevž Ambrožič (1. DOL v sezoni 2010/2011), Tilen Markun (3. DOL v sezoni 2012/2013) ali Anže Perčič (3. DOL  v sezoni 2011/2012)  so bile že zabeležene z rezultatom 25:0 za nasprotno ekipo.