|| Novice » Arhiv »
|| Odbojkarska liga » 2014/2015 » Splošne informacije »

03.12.2014
Kazen za igranje z registriranim igralcem

Ekipa FRESH je zaradi igranja z registriranim igralcem kaznovana v skladu z 20. členom pravil:

Ekipe, ki bodo igrale z igralci oz. igralkami, ki so registrirani v nasprotju s 11. ČLENOM teh pravil, bodo kaznovane z odvzemom desetih točk in izgubo vseh tekem, na katerih so le-ti nastopili, z rezultatom 0:25 in 0:25.
Tako izgubljene tekme in pridobljene kazenske točke ne vplivajo na že opravljeno razvrstitev na “boljše” in “slabše” ekipe.

Organizator si pridržuje pravico (in dolžnost), da v posameznih primerih ekip ne kaznuje z odvzemom točk zaradi kršitve tega člena pravil.

Tekme na katerih je igralec nastopil so bile zabeležene 2:0 za nasprotno ekipo. Organizator lige se je odločil, da ekipe Fresh NE kaznuje z dodatnim odvzemom desetih točk.