|| Odbojkarska liga » 2015/2016 » PRIJAVA »

10.08.2015
Prijava EKIPE za Debitel odbojkarsko ligo 2015/2016

• Ekipe se morajo v ligo PRIJAVITI NAJKASNEJE DO 6. SEPTEMBRA 2015. Kasnejše prijave bomo dopuščali le izjemoma (tj. za zapolnitev igralnih mest).
    Ekipe, ki so v ligi nastopale že lansko leto, imajo prednostno pravico pred ostalimi ekipami (sicer pa velja, da kdor prej pride prej melje:).
  • Pred prijavo si obvezno preberite Tekmovalna pravila za sezono 2015/2016 (vsebujejo tudi omejitve glede registriranih igralcev!)
  • Ob prijavi mora vsaka ekipa plačati AKONTACIJO v višini 120 EUR.
    Akontacija vplačana ob prijavi je nepovratna in bo upoštevana pri vplačilu prijavnine za celotno ligo. V kolikor si bo ekipa priskrbela sponzorja za svojo ekipo, lahko, po predhodnem dogovoru z organizatorjem, akontacijo poravna na alternativen način oz. do kasnejšega datuma.
  • Ekipe si igranje v ligi lahko zagotovijo na dva načina in sicer tako da:
    • plačajo prijavnino za igranje v ligi, ki znaša 420,00 EUR;
    • priskrbijo sponzorja za svojo ekipo, kar znaša 500,20 EUR (z DDV).
  • Prijavljene ekipe oz. njihovi sponzorji morajo prijavnino poravnati do 16. septembra 2015.
  • V ceno prijavnine je všteto:
    • igranje v rednem delu (vključno z najemom dvorane in vsemi materialnimi stroški organizacije),
    • povračilo stroškov sodnikom v rednem delu (za sojenje bodo skrbeli delegirani sodniki),
    • po 2 majici za vsakega igralca,
    • organizacija zaključnega turnirja.