|| DPŠ » sporočila za medije »

30.03.2017
Finale PLAMTEX INT odbojkarske lige 2016/2017

Društvo prijateljev športa (DPŠ) že od leta 2002 vsako leto organizira rekreativno mešano odbojkarsko ligo v Komendi. Vsako sezono se v ŠD Komenda odigra dobrih 200 odbojkarskih tekem na katerih se tekmovalno rekreira preko 250 rekreativnih igralcev in igralk odbojke.

DPŠ je tako v oktobru 2016 pričel s 15. sezono rekreativne odbojkarske lige v Komendi v kateri se je na 171 tekmah rednega dela pomerilo 19 ekip oziroma 250 odbojkarjev in odbojkaric iz Komende in njene širše okolice (Mengeš, Kamnik, Kranj, Ljubljana, Domžale, Gorje itn.).

Zaključni turnir lige, na katerem se bo pomerilo 12 najboljših ekip rednega dela, se bo odvijal to soboto (1.4.2017) v Športni dvorani Komenda. Izvleček iz razporeda tekem na zaključnem turnirju:

• 10:45 – začetek finalnega turnirja
  • 18:30 – polfinalni tekmi
  • 19:45 – tekma za 3. mesto
  • 20:45 – tekma za 1. mesto
  • 22:00 – podelitev priznanj, medalj in pokalov

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Boštjan Poglajen
Predsednik DPŠ