|| Odbojkarska liga » 2016/2017 » Splošne informacije »

30.03.2017
Sobotni finale PLAMTEX INT odbojkarske lige

Za vse obiskovalce objavljamo izvleček iz razporeda tekem na zaključnem turnirju:

• 10:45 – začetek finalnega turnirja
  • 18:30 – polfinalni tekmi
  • 19:45 – tekma za 3. mesto
  • 20:45 – tekma za 1. mesto
  • 22:00 – podelitev priznanj, medalj in pokalov

Ob tem naj nastopajoče in obiskovalce spomnimo, da je v skladu s hišnim redom Športne dvorane Komenda v dvorano prepovedan vnos hrane in pijače.
Vnos hrane in pijače v prostore za katere v času prireditev skrbi najemnik čajne kuhinje (čajna kuhinja, prostor pred oz. za dvorano in avla športne dvorane) je dovoljen samo ob predhodnem soglasju najemnika čajne kuhinje!

Se vidimo v soboto!

6. komenški pentatlon 7. Komenški pentatlon 8. Komenški Pentatlon Avto Car Bortega Burin Yachting Club BVFG certi.si Dajmedol Debitel ekipa DPŠ EL-TT Fresh Gorenjski Popotnik Gorje Il Pivo Isto dobr Kifeljci Klappa Klimatizacija Klemenčič Kransterdam Mik Mik Mix Odtrganci Pentatlon Picerija Hram Gorjan Piskrčki PLAMTEX INT Pokal Komenda Pokal Komende 2022 Predelave-vozil.si Sekvoje Servetkarji SRC INFONET Systemiq Tazadni Teleport uTabla Vet4Pet Zasilni izhod ŠD Povž ŠD Preserje ŠD Preserje JUNIOR Ženske dvojice ženski odbojkarski turnir