|| Odbojkarska liga » 2019/2020 »
|| Odbojkarska liga » 2019/2020 » Splošne informacije 19/20 »

23.07.2019
Prijava EKIPE za Rekreativno odbojkarsko ligo 2019/2020

• Ekipe se morajo v ligo PRIJAVITI NAJKASNEJE DO 8. SEPTEMBRA 2019. Kasnejše prijave bomo dopuščali le izjemoma (tj. za zapolnitev igralnih mest).
    Ekipe, ki so v ligi nastopale že lansko leto, imajo prednostno pravico pred ostalimi ekipami (sicer pa velja, da kdor prej pride prej melje:).
  • Pred prijavo si obvezno preberite Tekmovalna pravila za sezono 2019/2020 (vsebujejo tudi omejitve glede registriranih igralcev!)
  • Ekipe si igranje v ligi lahko zagotovijo na dva načina in sicer tako da:
    • plačajo prijavnino za igranje v ligi, ki znaša 450,00 EUR;
    • priskrbijo sponzorja za svojo ekipo, kar znaša 536,80 EUR (z DDV).
  • Prijavljene ekipe oz. njihovi sponzorji morajo prijavnino poravnati do 22. septembra 2019.
  • Ob prijavi mora vsaka ekipa nakazati tudi KAVCIJO v višini 100 EUR. Kavcija služi za pokrivanje kazni za nenapovedano neudeležbo v ligi (preberite pravila). Neizkoriščena kavcija bo po koncu tekmovanja vrnjena ekipi.
  • V ceno prijavnine je všteto:
    • igranje v rednem delu (vključno z najemom dvorane in vsemi materialnimi stroški organizacije),
    • povračilo stroškov sodnikom v rednem delu (za sojenje bodo skrbeli delegirani sodniki),
    • po 2 majici za vsakega igralca,
    • organizacija zaključnega turnirja.