|| DPŠ » interne novice DPŠ »

05.03.2020
Vabilo na skupščino DPŠ

Vabim vas na redno volilno skupščino Društva prijateljev športa, ki bo v petek, 13. marca 2020 ob 19.00 uri v elektronski izvedbi.

Zaradi izrednih okoliščin bomo letošnjo skupščino prvič izvedli v e-obliki. Za dostop in navodila nam pišite na e-naslov info@drustvo-dps.si najkasneje do 18:30!

Dnevni red:

1. Imenovanje organov skupščine
  2. Poročilo verifikacijske komisije
  3. Pregled zapisnika zadnje skupščine
  4. Poročilo o delu organov društva (predsednika, upravnega odbora, nadzornega odbora in častnega razsodišča)
  5. Razrešitev starih organov društva
  6. Izvolitev novih organov društva
  7. Program dela in finančni plan
  8. Razno

Predstavili bomo naše delo in dosežke v zadnjem mandatu. Načrte za prihodnost pa bi radi oblikovali skupaj z vami.

Zaradi zagotovitve ustreznega prostora vas prosimo, da svojo ne-udeležbo potrdite na e-naslov info@drustvo-dps.si.

Lep pozdrav,
Boštjan Poglajen